Samenwerken

Bijdehante Tante levert persoonlijke begeleiding bij uitjes en reizen, bijvoorbeeld voor slimme senioren die er graag op uit gaan en een maatje willen. Moet u een abonnement afsluiten, vaste afspraken maken, of u vastleggen voor een aantal dagen per week of maand? Welnee! We houden het informeel en praktisch.

Hoe maken we kennis?

Begeleider dagtrips senioren
 1. Hebt u vragen of wilt u meer weten? Dan plannen we een telefonische afspraak, waarin we bespreken wat uw wensen zijn en wat er mogelijk is.
  .
 2. Voordat we samen op stap gaan, hebben we een persoonlijke kennismaking in een informeel gesprek. Dat kan bij u thuis, maar ook op andere plek zoals een sfeervol café of restaurant. Deze kennismaking is kostenloos en duurt circa een uur. U vertelt me uw wensen en we bekijken of we een klik voelen.
  .
 3. We gaan een eerste keer eenvoudig samen op stap: bijvoorbeeld een dagdeel naar een museum, concert, theater of iets anders waar u zin in hebt. Zo ontdekken we of we er plezier in hebben om samen te zijn.
  .
 4. U geeft aan of en wanneer u weer een uitje wilt. Volgende week, volgende maand of volgend jaar? Dat is aan u. Geeft u aan dat u weer op stap wilt, dan check ik mijn beschikbaarheid en spreken we ons volgende uitje af.
  .

Onze samenwerking is eenvoudig en vrij: wilt u met me op stap, dan kan dat. Wilt u dat niet meer, dan hoeft u niets. Zo houden we het licht en vrolijk.

Wat kunnen we samen doen?

Internationele reis senioren begeleid

In principe ben ik beschikbaar voor alle uitjes op het gebied van cultuur of reizen die u wilt doen. Concerten of theater bezoeken, musea, tentoonstellingen, maar ook een wandeling door een kasteel of mooie tuin.

Een lekkere lunch of samen dineren is natuurlijk mogelijk.

Ook internationale trips kunnen: een paar dagen shoppen in Parijs, met de trein naar Moskou, of naar de (klein)kinderen in Azië? Ik reis met u mee. Voor zo’n langere reis maken we eerst samen een gedegen plan, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Bij zo’n internationale reis ben ik uw persoonlijke begeleider. Ik help bij de reis naar de luchthaven, inchecken, bagagevervoer, en ter plekke kan ik bijvoorbeeld vervoer naar uw hotel of familie. Wilt u langere tijd bij familie verblijven, dan vermaak ik mezelf in een hotel, of ik vlieg terug naar huis en haal u op wanneer u dat wilt.

U gaat op stap met een persoonlijk maatje; zo worden de uitjes of reizen waar u misschien al jaren van droomt nu realiteit.

Hebt u andere wensen dan hier beschreven staan? Neem gerust contact op, dan bespreken we wat er mogelijk is en hoe we dat regelen.

Dit doen we niet

Persoonlijke reisbegeleiding senioren

Tijdens onze tripjes ben ik uw persoonlijke begeleider en maatje, die zoveel mogelijk voor u regelt en zaken uit handen neemt. U kunt me zien als die handige vriendin; we maken er samen een fijne tijd van.

Ik doe mijn best om u een fijne tijd te bezorgen, maar mijn diensten zijn begrensd. Ik heb bijvoorbeeld geen medische achtergrond en kan dergelijke ondersteuning niet leveren; ook lever ik geen seksuele diensten.

Ik ben geen erkend reisbureau en ben niet zakelijk aansprakelijk voor de trips die we samen maken. Die maakt u als privé-persoon, alsof u met een partner of vriendin op stap bent. U kunt zelf een reisverzekering afsluiten voor langere trips en doe ik mijn uiterste best om voor leuke en veilige uitjes te zorgen.

Ik ben een praktische doener die graag bedenkt ‘hoe kan het wel’. Met die mentaliteit wil ik u een fijne ervaring geven.

Regio

De dienstverlening van Bijdehante Tante richt zich op mensen in de regio Delft, Den Haag, Leiden, Wassenaar, Voorschoten, Rijswijk, Voorburg en Leidschendam, omdat ik zelf woon in die regio. Onze tripjes beperken zich natuurlijk niet tot die regio, we gaan naar de plekken die u wilt: dichtbij of heel ver weg.

Wilt u persoonlijke begeleiding bij uitjes en reizen, maar bent u woonachtig buiten deze regio? Neemt u gerust contact op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.