Over mij

‘Bijdehante Tante’ is de persoonlijke begeleider bij uitjes en reizen, bijvoorbeeld voor ondernemende senioren, en is opgericht door Dr. Ir. Ellen de Lange-Ros. Ik ben zelfstandige en specialist in zacht werken. Daarom ben ik niet druk en heb ik naast mijn bedrijf en gezin tijd voor leuke dingen. Zoals uitjes.

Ik ben dol op musea, tentoonstellingen, cultuur en reizen. Mijn gezinsleden geven hier minder om; mijn man en zoons houden van voetbal en cricket. Daar spenderen ze graag veel tijd aan, tijd die ik liever invul met cultuur en reizen.

Daarom ben ik ‘Bijdehante Tante’ gestart. Dit is een zeer kleinschalig initiatief, waarin ik ruimte heb voor één tot drie cliënten, met wie ik regelmatig op stap ga. Van een lokaal theater tot een internationale tentoonstelling. Van een farao-tentoonstelling in het museum tot een bezoek aan de echte piramides in Egypte: ik reis graag met u mee.

Als persoonlijke begeleider bij uitjes en reizen ga als maatje mee en regel ik alles. U zit nergens aan vast en verplicht zich tot niets. We bespreken per keer wat u wilt en maken er samen een mooie tijd van.

Persoonlijk begeleider dagtrips en reizen

Ik ben een actieve duizendpoot, die graag nieuwe dingen doet. Mijn hobby’s zijn onder meer: tuinieren en mijn moestuin (daarnaast werk ik in het bos bij kasteel Duivenvoorde), jeugdliteratuur lezen en schrijven, tekenen op mijn iPad, drummen, aikido (een zachte japanse verdedigingssport), persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit, wandelen, fietsen, en bovenal: de wereld ontdekken.

Ik ben geboren en getogen in de Achterhoek (Winterswijk), studeerde Technische Bedrijfskunde en promoveerde aan de Universiteit Twente en werkte zeven jaar bij KPN, onder meer als onderzoeker, projectmanager en verantwoordelijke voor klantonderzoeken. Sinds 2006 heb ik mijn eigen bedrijf en sinds 2021 is Bijdehante Tante daar een onderdeel van.

Bent u benieuwd welke uitjes u met me zou kunnen maken? Neemt u gerust contact met me op voor een belafspraak of kosteloze persoonlijke kennismaking.