Wat wordt uw volgende uitje?

U bent een bijdehante tante (of oom): u bent intelligent, eigengereid, hebt interesse in de wereld en het leven. U weet wat u wilt en dat zegt u ook. Sommige mensen noemen dat pittig, wij vinden dat bijdehand.

U staat positief in het leven en houdt van de wereld ontdekken, cultuur of reizen. Maar u zou willen dat het er vaker van kwam.

Misschien bent u alleenstaand, is uw partner niet beschikbaar voor reizen of hebt u verschillende interesses, wonen uw familie of kinderen niet in de buurt, of zijn ze druk met hun werk. Kortom: u wilt graag op pad. Maar wie gaat er met u mee?

Uw persoonlijke begeleider bij uitjes & reizen

Hoe zou u het vinden, als u een persoonlijke begeleider vindt, een maatje dat met u mee gaat op al uw favoriete uitjes? Dat wil ik graag voor u zijn.

Ik ga met u op stap: naar dat fijne concert, die mooie tentoonstelling, dat prachtige museum. Of we gaan samen op reis: een paar dagen naar een mooie stad vlakbij, of naar de andere kant van de wereld. Op bezoek bij familie, of samen die bijzondere reis maken die al te lang op uw wensenlijstje staat.

Ik kan tickets en vervoer regelen, ben uw persoonlijke begeleider en maatje. Met mijn hulp zijn die uitjes en reizen opeens niet meer te ingewikkeld, maar worden ze haalbaar.

Met ‘Bijdehante Tante’ krijgt u een persoonlijk maatje, dat samen met u op stap gaat. Zonder verplichtingen, alleen wanneer u het wilt. Persoonlijk, bijzonder, kleinschalig, maar boven alles: leuk! Welk uitje gaat u binnenkort doen?

Dagreizen senioren cultuur museum theater tentoonstelling
Cultuurreis senioren

Cultuur

Samen naar het museum, theater, een concert of een tentoonstelling? Prima! Ik regel uw tickets, vervoer en we maken er samen wat moois van. Welk uitje staat al te lang hoog op uw verlanglijstje?

Reizen

Op reis van Zandvoort tot Zuid Afrika, van Amersfoort tot Australiƫ. Een dagtripje of wereldreis: alles is mogelijk. We bespreken samen uw wensen, daarna krijgt u een offerte op maat en beslist u of we gaan.

Familie bezoek begeleider senior

Familie

Uitgebreid bijpraten met uw dochter in Drenthe of drie weken op bezoek bij familie in Denver? Ik reis met u mee en ter plekke hebt u alle tijd voor uw naasten. Welke familieleden gaat u binnenkort bezoeken?