Vragen

Ik twijfel of dit bij me past. Ik vind het best spannend.
Dat begrijp ik. Daarom maken we eerst informeel en kostenloos kennis op een locatie bij u in de buurt die u prettig vindt.
Hebben we een klik, dan kunnen we daarna een kleinschalig uitje samen ondernemen. Misschien naar een museum in de regio een tentoonstelling of concert. Zo kunt u rustig ervaren of onze samenwerking bevalt.
Met Bijdehante Tante zit u nergens aan vast. U betaalt alleen als we daadwerkelijk samen op stap gaan. Bevalt de samenwerking niet meer dan stoppen we. Eenvoudig.

Reisbegeleider senior bejaarde

Ik wil graag met mijn partner of iemand anders op stap. Kun je dan ook mee?
Ja hoor. Ook als u met anderen reist, kan ik uw uitje begeleiden. Ik kan bijvoorbeeld voor u rijden, parkeren, tickets regelen, bagage meenemen, of andere zaken overnemen die u graag uit handen geeft.

Ik wil graag op korte termijn een reis maken. Kan dat?
Het maakt niet uit of uw tripje of korte of langere termijn is. Neem gerust contact op. Het liefst maken we eerst rustig kennis, maar wilt u al op korte termijn een reis maken dan kan dat (afhankelijk van mijn beschikbaarheid). We maken dan eerst informeel kennis en bekijken beiden of we een klik voelen. Is die er, dan kunnen we samen op stap.

Ik wil Bijdehante Tante inzetten voor iemand anders, bijvoorbeeld mij moeder. Kan dat? Ben je ook persoonlijk begeleider van senioren bij een internationale reis?
Zeker, dat kan. U kunt me voor u zelf inhuren, maar me ook inzetten om iemand uit uw netwerk of familie te begeleiden. Ik ben dan de persoonlijk begeleider van senioren bij een internationale reis en kan bijvoorbeeld uw (schoon)moeder in het buitenland ophalen en meereizen naar Nederland. Of andersom: met familie meereizen vanuit Nederland naar het buitenland. Zo wordt die internationale reis of dat familiebezoek toch mogelijk; dat is onbetaalbaar.
Ook ter plekke kan ik de persoonlijke begeleider zijn, zodat u als familie gezellig tijd samen doorbrengt, maar u niet uw hele agenda leeg hoeft te maken.
Ik wil het liefst vooraf persoonlijk kennismaken met de persoon die ik begeleid, maar zo’n kennismaking kan ook online of telefonisch, als de persoon die ik begeleid al in het buitenland is.