Tarieven

In onze samenwerking zit u nergens aan vast en u verplicht zich tot niets. U betaalt alleen voor de keren dat we samen op stap gaan. Wat zijn de tarieven voor mij als uw persoonlijk begeleider reis & cultuur? Dat bespreken we vooraf, en daarvoor gelden de volgende dagdeeltarieven als indicatie (deze prijzen zijn exclusief 21% btw):

  • Dagdeel (2-4 uren): €175
  • Dag (4-8 uren): €325
  • Lange dag (meer dan 8 uren): €475
  • Langer dan een dag: maatwerk offerte, op basis van de inzet per dag tijdens een langere reis.

Met mijn begeleiding gaat u de tripjes maken waar u nu niet aan toekomt; dat is onbetaalbaar.


Persoonlijk begeleider reis & cultuur

Persoonlijke begeleider reis & cultuur - tarieven

Ik ben uw persoonlijke begeleider, die u zoveel mogelijk ontzorgt en praktische zaken voor u regelt. We maken er samen een mooie tijd van.

Als we op stap gaan, kunt u gebruik maken van mijn auto. Ik haal u thuis op en breng u na afloop weer thuis. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over reistijden, routes of parkeren.

Ook kunnen we gebruik maken van het openbaar vervoer, als u dat wenst. We reizen samen en ik zoek alles voor u uit met betrekking tot reistijden, overstappen, inchecken, etc. Reist u liever met een taxi of ander vervoer, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

U betaalt geen kosten voor het gebruik van mijn auto. Ook betaalt u niet voor de reistijd van mijn huis naar uw woning. Deze kosten zijn inbegrepen in mijn dagdeeltarief.

Extra reiskosten (OV, vliegtickets, parkeerkosten, taxi, etc) zijn voor uw rekening. Ook de kosten van een tripje of reis voor ons beiden (toegangsprijzen, tickets, koffie/thee, lunches, diner, taxi, vliegreizen, etc) zijn voor uw rekening. U betaalt over deze zaken alleen de netto-kosten, zonder extra opslag.

Moet u een gepland tripje annuleren? Geen punt. Dat kan tot een week tevoren kosteloos. Daarna breng ik 30% van mijn tarief in rekening, plus eventueel al gemaakte kosten zoals betaalde tickets.

Wilt u meer weten of hebt u vragen? Neemt u gerust contact met me op.