Op bezoek bij uw (klein)kinderen?

Als u zelf ondernemend bent en van reizen houdt, dan is de kans groot dat uw kinderen dat ook doen. Misschien werken ze tijdelijk of langer in het buitenland. Hoe zou het zijn als u uw familie in het buitenland vaker kunt bezoeken, zonder dat u hen tot last bent of teveel een beroep op ze moet doen?

Op familiebezoek. Aan de andere kant van de Noorzee of aan de andere kant van de wereld? Alles kan.

Hoe zou u het vinden als u uw kleinkinderen eens een keertje extra kunt bezoeken? Gewoon, omdat u met uw persoonlijke reisbegeleider die internationale trip wél ziet zitten en lekker een keer extra bij ze op bezoek kunt. Heerlijk, toch?

Ik help u graag om samen te bespreken welke reis u graag wilt maken, hoe we dat samen praktisch aanpakken en wat uw wensen zijn. U krijgt van mij kostenloos een voorstel voor uw ideale familiebezoek, waarna u daar rustig over nadenkt.

Beslist u om te reizen, dan gaan we lekker samen op stap. Ik reis met u mee naar de luchthaven, we vliegen samen en ook ter plekke help ik u waar u dat wilt.

Wilt u een tijd lekker bij uw familie zijn, dan vermaak ik mezelf. Maar wellicht wilt u juist ter plekke ook samen met mij op stap: een dagtrip, naar een mooi museum, of wat van de omgeving zien zonder uw familie. Alles kan. We bespreken samen wat u graag zo willen en maken er een mooie trip van. Welk familiebezoek gaat u binnenkort plannen?